Workshop on the generation of single-cycle pulses with Free-Electron Lasers, 16-17 May 2016, Minsk

Report of Contributions

TBD

Contribution ID: 9

Type: not specified

TBD

Presenter: Dr TANAKA, Takashi

Welcome

Contribution ID: 27

Type: not specified

Welcome

Monday, 16 May 2016 13:05 (10 minutes)

Presenter: Prof. LARSSON, Mats (Stockholm University, Sweden) **Session Classification:** Session

Applications of strong-field single- ...

Contribution ID: 28

Type: not specified

Applications of strong-field single-cycle THz pulses

Monday, 16 May 2016 13:15 (30 minutes)

Presenter:Dr SALEN, Peter (Stockholm University, Sweden)Session Classification:Session

Isolated monocycle pulse generati...

Contribution ID: 29

Type: not specified

Isolated monocycle pulse generation in free electron lasers

Monday, 16 May 2016 13:45 (30 minutes)

Presenter: Dr TANAKA, Takashi (RIKEN SPring-8 Center, Japan)

Towards GV/m single-cycle THz p ...

Contribution ID: 30

Type: not specified

Towards GV/m single-cycle THz pulses

Monday, 16 May 2016 14:15 (30 minutes)

Presenter: Dr GORYASHKO, Vitaliy (Uppsala University, Sweden) **Session Classification:** Session

TBD

Contribution ID: 31

Type: not specified

TBD

Presenter: Prof. SHUL'GA, Nikolay (National Science Center, Kharkiv Institute of Physics and Technology)

On the spectrum of a relativistic el...

Contribution ID: 33

Type: not specified

On the spectrum of a relativistic electrons beam passing through periodical medium

Monday, 16 May 2016 15:15 (30 minutes)

Presenter: Prof. SHUL'GA, Nikolay (National Science Center, Kharkiv Institute of Physics and Technology, Ukraine)

THz radiation in a waveguide

Contribution ID: 34

Type: not specified

THz radiation in a waveguide

Monday, 16 May 2016 15:45 (45 minutes)

Presenter: Dr SALDIN, Evgeny (DESY, Germany) **Session Classification:** Session

Few-Cycle GW X-ray Pulses with ...

Contribution ID: 35

Type: not specified

Few-Cycle GW X-ray Pulses with Mode-Locked Amplifier FELs

Monday, 16 May 2016 16:30 (30 minutes)

Presenter: Dr NEIL, Thompson (ASTeC STFC Daresbury Laboratory, UK)

The IR FEL at the Fritz Haber Insti...

Contribution ID: 36

Type: not specified

The IR FEL at the Fritz Haber Institute in Berlin – current status and prospects

Presenter: Dr SCHÖLLKOPF, Wieland (Fritz Haber Institute, Germany)

Generation of multi-cycle millijoul...

Contribution ID: 37

Type: not specified

Generation of multi-cycle millijoule pulses by a single-pass THz FEL

Tuesday, 17 May 2016 09:00 (45 minutes)

Presenter: Dr CHULKOV, Ruslan (B.I. Stepanov Institute of Physics, National Academy of Sciences of Belarus, Belarus)

Statistical fluctuations of electrom ...

Contribution ID: 38

Type: not specified

Statistical fluctuations of electromagnetic radiation in short-pulse free-electron devices

Tuesday, 17 May 2016 10:15 (45 minutes)

Presenter: Dr SERGEI, Anishchenko (Belarusian State University, Institute for Nuclear Problems, Belarus)

Welcome

Contribution ID: 39

Type: not specified

Welcome

Monday, 16 May 2016 13:00 (5 minutes)

Presenter: Prof. ORLOVICH, Valentin (B.I. Stepanov Institute of Physics, National Academy of Sciences of Belarus, Belarus)

Towards shorter pulses at FERMI

Contribution ID: 40

Type: not specified

Towards shorter pulses at FERMI

Tuesday, 17 May 2016 11:00 (45 minutes)

Presenter:Dr DANAILOV, Miltcho (Elettra Sincrotrone Trieste, Italy)Session Classification:Session